KledingMode

Like Flo kinderkleding: Voor eigenzinnige meiden

Heb jij een dochter die wel houdt van en uitgesproken kledingstijl? Dan is kinderkledingmerk Like Flo echt iets voor haar! Dit merk bestaat uit een combinatie van fijne basic met unieke ontwerpen, die gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. Het leuke aan dit merk is dat ze werken met verschillende thema’s in hun collecties. Ze verkopen alle items die je nodig hebt om een volledige outfit samen te stellen, zoals broeken, t-shirts vestjes en truien, maar ook mooie jurken en rokjes. De meeste van hun items hebben opvallende prints, welke je ook onderling goed kunt matchen doordat het kleurenpalet overal is doorgevoerd.

De Like Flo wintercollectie 2020-2021

Deze winter zien we zowel in interieurs als in de mode veel warme kleuren zoals terracotta. Het is een hele trendy kleur, die perfect is in de winter en makkelijk combineert met zwart. Bij Like Flo hebben ze daar slim op ingespeeld door veel mooie items in deze kleur te ontwerpen voor de huidige wintercollectie. Een warm teddy jack bijvoorbeeld, maar ook fijne shirtjes met lange mouwen, die je eventueel met een vestje kunt combineren. Daarnaast hebben ze veel zwarte en donkergrijze kleding dit seizoen, die heel mooi staan bij de terracottakleurige items. Ook werken ze bij Like Flo dit seizoen veel met ruitjes en panterprintjes, in diverse kleuren, maar allemaal wat donkerder en in warme tinten. Daardoor is alles heel goed met elkaar te combineren.

Originele kleding voor meisjes

Als jouw dochter ervan houdt om zich op een wat unieke manier te kleden dan is het merk Like Flo zeker een aanrader. Bovendien is het niet zo duur, en toch van goede kwaliteit. Je koopt er dus items die een hele poos meegaan, soms zelfs meerdere jaren. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe snel ze eruit groeit, maar daarna kun je ze altijd nog tweedehands verkopen of doorgeven aan een ander. Doordat de kleding van Like Flo van zo’n goede kwaliteit is blijft het ook na vele malen wassen mooi, en dus kun je het prima doorverkopen als jouw eigen dochter er uit is gegroeid.

De leukste kleding voor meisjes bestel je via merkmeisjeskleding.nl.

Geef kinderen hun eigen stijl

Veel mensen vinden het onzin om geld uit te geven aan trendy kinderkleding, van bijvoorbeeld Like Flo, maar waarom zou je het dan wel voor jezelf doen? Het is belangrijk dat kinderen een eigen identiteit hebben, en zich door middel van hun kleding kunnen uiten. Veel kinderen weten al op jonge leeftijd wat ze mooi vinden, en vinden het fijn de ruimte te krijgen hun eigen stijl te uiten. Like Flo is typisch zo’n merk meisjeskleding waarmee dat kan. De opvallende kleding is stijlvol, maar ook gedurfd, en heeft veel weg van collecties voor volwassen vrouwen waar ze een voorbeeld aan nemen. Niet voor niets is het merk zo in trek bij jonge meiden. Ze voelen zich in deze kleding een stuk volwassener dan ze zijn, en creëren er echt een eigen identiteit mee. Daar kunnen kinderen niet vroeg genoeg mee beginnen, dus geef ze op het gebied van kleding en stijl gerust wat keuzevrijheid.