BeautyMake-up

Het kiezen van de juiste make up spons

Het kiezen van de juiste make up spons is een zeer persoonlijke keuze. Met zoveel make-up sponzen op de markt, kan het een jungle zijn om de juiste voor u te kiezen. Er moet iets zijn aan de textuur die je leuk vindt, de manier waarop de spons wast, de manier waarop hij in de hand ligt, of het sponsmateriaal vrij is van Latex en parfum, hoe snel de spons droogt, of hij zacht aanvoelt, springerig is of meer rubberachtig en stevig. En inderdaad is deze kleine uitvinding voor het aanbrengen van make-up iets bijzonders. Het maakt het aanbrengen van make-up supersnel en gemakkelijk. Voorbij zijn de dagen van het streperig aanbrengen van make-up met een penseel. Het effect dat een make up sponsje geeft is zeer moeilijk na te bootsen met een kwast en daarom zijn make up sponsjes zo populair.

Soorten Spons

De bekendste make up spons is de Beautyblender, een oude lievelingsspons van vele make up liefhebbers. Het is de traanvorm die het een heel mooi hulpmiddel maakt om mee te werken. Veel fabrikanten hebben hun make-up sponzen op deze vorm gebaseerd en er zijn verschillende variaties op de markt. Omdat deze specifieke sponsvorm zo populair is, is Spongedry ontwikkeld en ontworpen om deze sponsvorm op een ‘T’ te passen. De Beautyblender past perfect in Spongedry, of hij nu nat of droog is.

Wanneer geld geen probleem is, is de Beautyblender een prachtige make up spons, maar ook voor het kleinere budget zijn er genoeg grote make up sponzen om uit te kiezen. L’Oreal is gekomen met een geweldige shape foundation blender! Net als de Basic Beauty Tools Foundation Blender is de traanvorm met vlakke zijde een geweldige allround vorm en geeft het vele mogelijkheden om foundation en concealer aan te brengen. Zowel de Basic Beauty Tools Foundation Blender als de L’Oreal Infaillible foundation blender zien er prachtig uit in Spongedry. Ook hier gaat het om persoonlijke voorkeur. De Basic Beauty Tools Foundation Blender is poreuzer, zeer zacht als hij nat is, voelt zeer zacht aan op de huid en verspreidt foundation en concealer zeer gemakkelijk.

De L’Oreal Infaillible foundation blender is compacter en zeer stevig, voelt wat meer rubberachtig aan en heeft wat meer tijd nodig om te drogen, maar een uitstekend sponsje en geeft evenzo goede resultaten. Alle genoemde make up sponzen zijn fantastische keuzes om elk type make up mee toe te passen. Het is wat je persoonlijke voorkeur en budget is. De Basic Beauty Tools Foundation Blender wordt GRATIS geleverd met Spongedry en dit maakt het een geweldige manier om het uit te proberen.

Het belangrijkste is dat je met Spongedry elke make up spons kunt geven, of het nu een Basic Beauty Tools of een make up spons van een ander merk is, een zeer stijlvolle plek om het hygiƫnisch op te bergen en te drogen. Spongedry zorgt er ook voor dat een make up spons eruit ziet als het meest kostbare juweel in iemands ijdelheid of make-up kamer! Hij is gemakkelijk mee te nemen op reis, want hij zakt met een vingerafdruk volledig plat, past in elke make-uptas en zorgt ervoor dat uw spons er goed uitziet in een hotelbadkamer! Het maakt ons niet uit welke spons je gebruikt, wat telt is dat je er goed voor zorgt in een Spongedry!

Bron: Basicsbeatytool , Adbeelding: Allie on Unsplash