Geld

Superfeet sluit New Balance licentieovereenkomst af

Superfeet heeft de New Balance licentieovereenkomst voor inlegzolen afgesloten. Vanaf dit jaar zal Superfeet haar inlegzolenaanbod uitbreiden met New Balance inlegzolen in Noord-Amerika en delen van Azië.

De nieuwe lijn van New Balance inlegzolen, gebouwd op de kenmerkende basis van de Superfeet vorm, heeft drie verschillende speciaal gebouwde collecties, waaronder casual, hardlopen en sport. Naast het leveren van een vers aanbod van kant-en-klare producten die zijn samengesteld om te voldoen aan de behoeften van de New Balance consument, zal New Balance hun klanten op maat gemaakte inlegzolen aanbieden. Door de combinatie van Fitstation van HP + Volumental, 3D scanning en loopanalysetechnologie, zal New Balance op maat gemaakte inlegzolen voorzien zijn van 3D-printed-caps die vervaardigd zijn op HP Jet Fusion printers en geassembleerd zijn tot afgewerkte inlegzolen in de Flowbuilt Manufacturing faciliteit in de staat Washington.

“New Balance staat wereldwijd bekend om het leveren van onovertroffen comfort aan hun klanten. Wij zijn geà “erd om door Nieuw Saldo als bedrijf geselecteerd te zijn dat zal helpen die erfenis in de toekomst bouwen,” bovengenoemde John Rauvola, CEO en voorzitter van Superfeet, Inc. “De toevoeging van New Balance inlegzolen aan de Superfeet-portfolio biedt ons de mogelijkheid om onze bedrijfsmissie te bevorderen door zoveel mogelijk mensen te helpen door Superfeet vorm te geven aan nog meer klanten.”

“Bij het selecteren van bedrijven om het merk New Balance te vertegenwoordigen, kijken we naar degenen die net zo toegewijd zijn aan het dienen van atleten als wij,” zei Christine Madigan, vice-president van accessoires en licenties bij New Balance, in een verklaring. “Superfeet’s diepgaande kennis van de run categorie en meer dan 40 jaar track record in het op de markt brengen van innovatieve, hoogwaardige producten heeft het vertrouwen verdiend van atleten van alle niveaus, waardoor ze de perfecte accessoire voor New Balance zijn”.

Bron: Fashion United