ModeSchoenenSneakers

De Nike Air Max 270 React

Nike’s eerste lifestyle Air unit, de 270, voegt zich aan het zachtste, soepelste en meest veerkrachtige schuim van het merk. De Nike een verbetering op de Nike Air Max 270.

De Nike Air Max 270 React is een voortzetting van een iteratieve vooruitgang in de Air Max-lijn. De introductie van de Nike React technologie resulteert in een soepele overgang van hiel naar voorvoet (de offset is ook verminderd ten opzichte van zijn voorganger) en een energieke vormgeving. De bovenkant van de schoen volgt de uitstralende ontwerptaal van de tooling door het gebruik van gelaagde no-sew materialen om een traditionele cut-and-sew esthetiek te weerspiegelen door middel van een nieuwe constructiemethode.

“In plaats van de Air Max 270 React is hij gebouwd met een spijkertechniek die geïnspireerd is op de Element React 87,” Dit creëert een zwevende esthetiek”.

De eerste versies van de Nike Air Max 270 React delen een consistente basis in de kunst- en designgeschiedenis. Elke colorway vertaalt een specifieke artistieke stijl of beweging in zijn blokkering en tinten. De lead launch colorway, bijvoorbeeld, kondigt de 100ste verjaardag van de oprichting van het Bauhaus aan door te herinneren aan de formele studies van de school van asymmetrische balans. Andere kleurstellingen belichten verkenningen van geometrische composities, op het midden van de eeuw geïnspireerde kleurblokkades, San Francisco psychedelica en meer.

De Nike Air Max 270 React was voor het eerst verkrijgbaar op 3 juli 2019.

Bron: nike.com