GamingModeSchoenenSneakers

Adidas X Ninja – Adidas Nite Jogger

Prominente streamer en Fortnite-meester Tyler “Ninja” Blevens heeft de wereld van de videogames al veroverd, dus nu zet hij voet aan wal met adidas Originals voor een speciale Nite Jogger “Time In”. Een erkenning van de invloed van gaming en streaming op de volkscultuur, de samenwerking knipoogt ook naar de ontelbare uren die makers – zowel in de digitale als in de fysieke wereld – besteden aan het aanscherpen van hun vak.

De sportieve kleuren van de Nite Jogger

Ninja’s Nite Joggers presenteren een sportief kleurenschema, waarbij felblauwe en gele accenten worden gecombineerd met bruine en witte tinten voor een gelaagde constructie. Het mediale gedeelte van elke schoen is waar het spel intens wordt, met de linkervoet die de handtekening van de streaming savant “Ninja” wordmark graphic presenteert en de rechteruitrusting van een “Time In” hit. Deze gele versieringen zijn gelegd over een blauwe basis, die zelf een subtiele set van gedrukte details biedt. Elke afbeelding wordt vervolgens herhaald op de binnenzool van de respectievelijke schoen, en een full-foot BOOST tussenzool zorgt voor een signatuurlijk comfort. Gombuitenzolen maken de look compleet.

image: Adidas

Gaming en streetwear komen samen

“Als een kind uit Chicago dat gewoon graag videospelletjes speelt, kan samenwerken met een van de meest iconische merken in de sportwereld om samen een schoen te lanceren, is alles echt mogelijk.” zei Ninja. “Het is door deze filosofie dat ik hoop dat ik de volgende generatie makers kan inspireren om hun dromen te realiseren – als je bereid bent om de TIME IN te zetten kun je alles bereiken.”

Ninja’s incidentele Fortnite buddy Travis Scott maakt ook een aantal eigen golven in de schoenenwereld met de Nike Air Max 270 React “Cactus Jack”.

Bron: Hypebeast, Adidas