ModeSchoenenSneakersSport

Adidas Consortium Runner 4D Mid

Sinds haar oprichting heeft Adidas Consortium zich ingezet om partners, retailers en collectieven bij elkaar te brengen die een unieke, moedige aanpak van de samenwerking illustreren. Elk nieuw partnerschap biedt een creatieve nieuwe kijk op de iconische stijlen die Adidas in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Zo werpen ze een geheel nieuw licht op hoogwaardige technologieën van het sportkledingmerk en de toewijding aan vakmanschap.

Met de Adidas Runner 4D mid wijkt het Consortium af van de gebruikelijke sjablonen door een aantal modellen in eigen beheer te ontwerpen. Desalniettemin vangen ze de geest van de Consortium-familie en de viering van de visionaire makers bij Adidas. Tegelijkertijd werpt het blik op het verleden en kijkt het naar de toekomst. De Adidas Consortium Runner Mid 4D maakt gebruik van Adidas en Carbon’s’ revolutionaire Carbon 4D technologie.

Afbeelding: Adidas.com
Afbeelding: Adidas.com

De technologie achter de schoen

Carbon 4D is ’s werelds eerste hoogwaardige tussenzool die gebruik maakt van de Digital Light Synthesis-technologie. Het resultaat is een tussenzool gemaakt van licht, lucht en meer dan 20.000 dragers die individueel kunnen worden afgesteld om de de energie terugvoer te maximaliseren. Op de Consortium Runner Mid 4D is de 4D tussenzool versmolten tussen Continentaal rubber buitenzolen voor optimale grip en Primeknit bovendeel voor een naadloos comfort. Het bovenmateriaal is hier weergegeven in een ingetogen mix van witte en gebroken witte tinten, met geborduurde details op de hiel en subtiel bedrukte drie strepen. Ondanks hun minimalistische uiterlijk, bieden ze maximale prestaties en comfort.

Adidas 4D zal vaker gebruikt worden

Aangezien de 4D-technologie een steeds grotere onderdeel wordt van de Adidas innovatieve hardloopschoenen. De technologie is een inkapseling van alles wat het Consortium drijft: baanbrekende technologieën, innovatieve ontwerpen en gezamenlijk denken.

Bron: Adidas